Pigūs skrydžiai

Skrydžiai iš Vilniaus į Šanchajų, Kinijoje nuo 384€

Vilnius Šanchajus Kinija

Pigūs lėktuvų bilietai į Šanchajų, Kinijoje iš Vilniaus. Raskite bei palyginkite visų pagrindinių oro linijų pigių skrydžių pasiūlymus į Kiniją iš Lietuvos!

Apie Kiniją

Kinija, oficialiai Kinijos Liaudies Respublika, yra valstybė rytų Azijoje. Senovės Kinija yra viena iš pirmųjų pasaulio civilizacijų, susikūrusi XXI amžiuje prieš mūsų erą ir egzistavusi iki III amžiaus prieš mūsų erą. Senovės Kinijos egzistavimo metu teritorijas valdė Xia, Shang, Zhou ir Qin dinastijos, kurios buvo pažangios ir turėjo raštą, keramiką ir valiutą, naudojo bronzą ir geležį, mokėjo iriguoti ir apdirbti žemės laukus ir kt. Zhou dinastijos valdymo laikotarpiu klestėjo kultūra ir gyvavo žymiausi Senovės Kinijos poetai ir rašytojai, tokie kaip Konfucijus, Mencijus, Mo Ti, Lao-Tzu, Tao Chienas, gimė tokie kūriniai kaip Sun-Tzu Karo menas ir buvo “Šimto filosofinių mokyklų” suklestėjimo laikotarpis. Zhou periode taip pat atsirado konfucianizmo bei taoizmo filosofijos. Beje, šis laikotarpis laikomas Kinų filosofijos aukso amžiumi. III amžiuje prieš mūsų erą susikūrė Kinijos Imperija, kuri egzistavo iki XX amžiaus pradžios. Šiuo periodu Kinijos teritorijos sparčiai plėtėsi, tapo klestinčia imperija ir net kelis šimtmečius buvo galingiausia šalis Azijoje. Buvo vystoma ekonomika, politika, kultūra, medicina bei karinė galia. Be to, šiame periode buvo išrastas parakas, popierius, spauda bei kompasas. XX amžiaus pradžioje buvo nutrauktas imperatoriškas valdymas, trūkęs daugiau nei du tūkstančius metų, ir Kinija tapo respublika.

Kinija yra nuostabi šalis, turinti šimtmečius turtingos istorijos ir kultūros bei nuostabų kraštovaizdį (kalnai ir kalvos, dykumos, lygumos bei atogrąžų pakrantės). Kinijos kultūra yra viena seniausių pasaulyje, kilusi prieš tūkstančius metų ir apima didelę geografinę teritoriją, o tradicijos – keramikoje, literatūroje, tapyboje, architektūroje, filosofijoje, šokiuose bei virtuvėje sugebėjo išlaikyti savo unikalumą iki vakarietiškos kultūros atsiradimo XIX amžiaus viduryje. Beje, kinų kultūra yra laikoma viena įtakingiausių Rytų Azijoje. Kinijoje rasite ne tik žmogaus pastatytų, bet ir gamtos stebuklų. Septyniais Kinijos stebuklais yra laikomi Himalajai, Hallelujah kalnai, Longji ryžių terasos, Uždraustasis miestas, Leshano Buda, Terakotos kariai ir Didžioji siena.

Šalis gali pasiūlyti neribotą kiekį lankytinų vietų kiekvienam keliautojui. Nesvarbu, ar pasirinksite lankyti istorinius objektus ar gamtos stebuklus, ši šalis kupina neįtikėtinų įspūdžių.

Apgyvendinimas ir automobilių nuoma

Palyginkite kainas ir raskite pigiausią viešbutį Šanchajaus mieste ČIA su Hotelscombined.lt

Automobilių nuomos kainas Šanchajaus mieste galite palyginti ir rasti geriausią variantą ČIA su Rentalcars.com

Lėktuvų bilietai

Pasinaudokite mūsų paieška ir raskite geriausius skrydžių pasiūlymus į Šanchajų. Jei neradote sau tinkamų datų ar kelionės tikslo nepamirškite – paieškos nustatymus galite keisti arba patikrinti mūsų jau rastus kelionių pasiūlymus ČIA!

Detalesnę ir platesnę skrydžių paiešką galite rasti ČIA.

Pigūs lėktuvų bilietai Vilnius – Šanchajus – Vilnius:

Atkreipkite dėmesį, kad kainos tikrinamos paskelbimo metu ir gali kisti priklausomai nuo užimtumo.

You Might Also Like