Pigūs skrydžiai

Pigūs skrydžiai iš Kauno į Jamaiką ir atgal tik nuo 535€

Įprastai skrydžių kainos iš Kauno į Montego Bėjų, Jamaikoje prasideda nuo 1300€, priklausomai nuo mėnesio, o mes suradome skrydžius jums tik už 535€.

Jamaika yra salų šalis Karibų jūroje. Jamaika yra žinoma kaip reggae muzikos gimtinė, nes ji buvo legendinio atlikėjo Bobo Marley namai. Muziejų šiam garsiam dainininkui galite surasti Kingstone. Be reggae muzikos čia galite rasti natūralią gražią gamtą – auksinius paplūdimius, žaliuosius kalnus, atogrąžų miškus, koralų rifus ir žydrą jūrą. Dauguma geriausių kurortų yra Montego Bėjui.

Montego Bėjui yra daugybė dalykų, ką galima nuveikti atostogaujant. Pirma, žinoma, mėgaujutis krištolo skaidrumo vandeniu ir užsiimti tokiomis įdomiomis paplūdimio pramogomis, kaip paviršinis ir giluminis nardymas, plaukiojimas ar sklandymas. Pati įlanka yra puiki – saugomas koralų rifas ir mylios smėlio su palmėm.

Čia rasite skrydžių bilietus:

Viešbučius Montego Bėjui galite peržiūrėti ČIA su Hotelscombined.lt

Automobilį galite išsinuomuoti Montego Bėjui ČIA su Rentalcars.com

Atkreipkite dėmesį, kad kainos tikrinamos paskelbimo metu ir gali kisti priklausomai nuo užimtumo. Kainos vienam asmeniui skaičiuojamos keliaujant dviese ir apsistojant dviviečiame kambaryje.

You Might Also Like